Autismemor (Online)

Autismemor
Tirsdag den 23. marts 2021 kl. 20.00-2130

Online foredrag
’Løvemødre’ og ’symbiosemødre’ er bare nogle af de navne, mødre til
børn og unge med autisme får hægtet på sig af omverden.
Men hvem er disse mødre egentlig? Hvordan skal vi forstå dem? Og hvad kan vi lære af dem?Tirsdag den 23. marts kl. 20-21.30 inviterer Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter til
webinar med forfatter og journalist, Dorthe Stieper, om hendes bog: ”Historien om en mor – 11 mødre fortæller om at have børn med autisme. ”Det er barske beretninger om at kæmpe med systemet, om at blive mistænkeliggjort og om at sætte alt ind på at hjælpe sit barn ud i livet,” fortæller Dorthe Stieper og fortsætter ”Det er også beretninger om at være sit barns oversætter og faste holdepunkt i verden, om at kæmpe for den rette hjælp til sit barn, om bekymringer og udfordringer på hjemmefronten, om skyld og skam, sorg og tab og om at betale kærlighedens pris – men også historier om små sejre i hverdagen, om at glæde sig over sit barn og finde sig til rette i livet, som det nu former sig.”
Dorthe Stieper vil i sit foredrag fortælle om baggrunden for at skrive bogen og gå i dybden med, hvilke udfordringer disse mødre står med til daglig, hvilke omkostninger det har for dem, samt pege på, hvad vi kan lære af dem.
Dorthe Stieper har en baggrund som journalist og kulturformidler, men har de seneste år arbejdet som pårørendementor for forældre til børn med særlige behov og psykisk
sårbarhed, bl.a. i børne- og ungdomspsykiatrien, hvor hendes egen datter har været indlagt.

Pris for deltagelse per person er 150kr inkl. moms.
Efter betaling, modtager du dagen før foredraget ca. kl. 18.00 et link som du logger på via TEAMS den dag foredraget afholdes.
Det er ikke tilladt at optage foredraget.

Tilmelding via www.onlinebilletter.dk

Tilmelder du dig efter kl. 18.00 d. 22-03-2021, vil du modtage et link kl.18.00 d. 23-03-2021

Sidste tilmelding der d. 23-03-2021 kl. 17.00.