(Online) Autisme og sanseforstyrrelser med Ole Anders Rauff

Autisme og sanseforstyrrelser med Ole Anders Rauff

Dette kursus afholdes online:

Er det en fordel her i vores moderne verden at have en superhørelse så man nærmest kan høre græsset gro? Absolut ikke! hvis man spørger mig… Tværtimod har jeg som autist daglige udfordringer som følge af at jeg er meget sanseforstyrret i forhold til min høresans og dermed hører alt for godt og alt for meget!

Heldigvis findes der ørepropper, gjorde der ikke det, ville jeg ikke få sovet meget da jeg vågner ved den mindste lyd. En anden god opfindelse er mine noisecanceling headphones og høreværn. De er fantastiske til at holde mit stressniveau i ave og gevaldigt reducere de trælse nedsmeltninger der også hører sammen med autismen.

Jeg har i øvrigt også andre sansemæssige udfordringer, særligt i forhold til lugtesansen og følesansen.

Foredraget vil tjene som en grundlæggende indføring i sanseforstyrrelser i forhold til autisme og på samme tid give en indsigt i hvordan livet er for en autist (mig), der er temmelig udfordret af sanseforstyrrelser.

Afholdes d. 15-03-2021 fra kl. 19.00-20.30

Pris for deltagelse per person er 150kr inkl. moms.
Efter betaling modtager du dagen før foredraget ca. kl. 18.00 et link som du logger på via TEAMS den dag foredraget afholdes.

Sidste tilmelding der d. 15-03-2021 kl. 17.00.

Det er ikke tilladt at optage foredraget.

Køb billetter via dette link på www.onlinebilletter.dk

Foredragsholderen Ole Rauff bor i Vejle, er 42 år og har en søn med Aspergers Syndrom. Ole blev i 2012 diagnosticeret med Aspergers Syndrom, Tourettes Syndrom og OCD. Siden da har han opnået meget indsigt i sine egne diagnoser og har startet op som autismekonsulent hvor han har specialiseret sig i at hjælpe i forhold til parforhold hvor der er autisme involveret. Ole driver en stor facebookgruppe hvor folk der bor med en autist, kan få hjælp og gode råd. Ole har igennem årene holdt flere forskellige foredrag om autisme.