Om Lindberg Fenger Kursus – og videncenter

Der vil på Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter være mulighed for at deltage i kurser af forskellige kategorier.

Der vil være kurser inden for autisme og andre typer af diagnoser. Her vil deltager målgruppen være medarbejdere der arbejder med børn og voksne der har en diagnose, men også forældre der har behov for undervisning og rådgivning, eller mennesker der selv har en diagnose der ønsker at dele deres egen viden om diagnosen eller deltage i undervisningen.

Der vil blive udbudt mange forskellige typer af kurser, både med danske og udenlandske oplægsholdere, hvor oplægget vil foregå på Engelsk, sigtet vil altid være at skabe mest mulig viden omkring emnet, og teorien skal være brugbar og kunne implementeres i praksis.

Der vil blive udbudt kurser med forskellige emner og fokusområder.
Lokalerne kan lejes til, at man selv udbyder undervisning, derfor vil emnerne på sigt blive meget varieret, alle er velkommen til at henvende sig, hvis de ønsker at leje lokalerne til selv at sætte et kursus op.

Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter er ikke Danmarks største Kursus sted, men vi sigter mod at blive et af de hyggeligste steder med en rigtig god stemning, hvor der hygges om kursisterne, og man kommer tæt på oplægsholderen.

I pauserne vil der blive mulighed for at gå rundt på området, hvor der er en lille sø og mange fine hygge kroge, hvor man kan nyde sin kaffe eller te, eller hvis man er til en mere aktiv pause og lige skal have brændt lidt energi af, så er der en fodboldbane, basket kurv, bordtennis og dart.

Der er 3 undervisningslokaler, et konferencerum med plads til 12 personer, og et undervisningslokale hvor bordene er stillet op til almindelig klasseundervisning, og så er der salen hvor man kan være 50-60 personer på teaterrækker, her er der flere forskellige muligheder for opstilling af borde og stole, som vil variere efter deltagerantallet. Hvis der er brug for at kursisterne skal kunne trække sig ud i grupperum, vil dette være muligt, da der er fem grupperum på ejendommen.

Der er mulighed for forplejning under hele kurset. Priserne kan findes under priser.

Ønsker du selv at bestille forplejning er dette også en mulighed, der er et stort køkken på Kursus- og Videnscentret, og dette kan benyttes frit.