Autismemor

Autismemor – 5. november 2019

 

Ny bog lader mødre fortælle deres beretning om, hvordan det er at have et barn med autisme.

Tirsdag den 5. november kl. 19-20 inviterer Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter i samarbejde med Autismeforeningen Kreds trekanten til bogpræsentation på Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter, Ryttergrøftvejen 48, 7000 Fredericia.

Her vil forfatter og journalist Dorthe Stieper fortælle om sin bog, ”Historien om en mor – 11 mødre fortæller om at have børn med autisme”, og hvad der kendetegner mødrenes beretninger.

”Det er historier om at være mor til et barn, der er anderledes; om at være sit barns oversætter og faste holdepunkt i denne verden, om at blive misforstået og kæmpe med systemet, om bekymringerne og udfordringerne på hjemmefronten, skyld og skam, sorg og tab, samt om at betale kærlighedens pris. Men det er også historier om små sejre i hverdagen, om at glæde sig over sit barn og finde sig til rette i livet, som det nu former sig,” fortæller Dorthe Stieper.

Betina Gervig Marnow er en af de mødre, der medvirker i bogen. Hun vil deltage i bogpræsentationen med sine personlige erfaringer om at være mor til to børn med autisme – på godt og ondt.

”Det er mit håb at både bogen og mit oplæg vil vække genkendelse hos andre mødre, samt give indsigt og forståelse til pårørende og fagfolk,” siger Dorthe Stieper, der også selv mor til en datter, der bl.a. har fået diagnosen Aspergers Syndrom.

Udover at være journalist og forfatter arbejder Dorthe også som forældrementor for pårørende til psykisk sårbare børn og unge. Se evt. mere på www.dorthestieper.dk

Præsentationen af bogen på Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter er et særarrangement forud for bogens officielle udgivelse den 7. november. Bogen vil på aftenen kunne købes og signeres af forfatteren.

Yderligere information: Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter v/Pia Fenger
Tlf.: 31718854, mail: pia@lindbergfenger.dk, www.lindbergfenger.dk

Pris: Gratis
Tilmelding først til mølle, på linket herunder eller send sms på 31718854. der er plads til 60 deltager.

>>Bestil billet<<