Autisme i parforholdet

Dette foredrag henvender sig først og fremmest til dig der er i et parforhold med en autist og som gerne vil opnå mere viden om det at være i et parforhold med en autist.

Foredraget er dog også velegnet for autister som ønsker at opnå værktøjer og mere indsigt i forhold til det at være i parforhold.

I foredraget har jeg bl.a. fokus på følgende punkter:

  • Forskellige typer af autister i parforholdet, og fokus på hvor mange muligheder der er for udvikling af parforholdet afhængig af type.
  • Hvorfor kan min autistiske partner kommunikere så effektivt på jobbet, hvor han også er en dygtig og værdsat medarbejder, og samtidigt have så svært ved at tale med mig om følelser og ikke mindst forstå og tune sig ind på min indre verden?
  • Hvorfor kan min autistiske partner finde på at nedsmelte hvor han mister kontrollen, og hvad skal jeg som partner gøre?
  • Hvorfor er berøringer og lyde så vanskelige for min partner?
  • Min autistiske partner er rigtig dygtig til at tale om projekter og arbejde, men hvorfor er det tilsvarende vanskeligt for ham at tale om de mere nære og uformelle ting?
  • Hvordan kan det være min autistiske partner helt alene, meget effektivt kan iværksætte og gennemføre meget store og vanskelige projekter og planer uden indblanding fra andre, hvorimod planer, arrangementer og aktiviteter fx sammen med mig og andre kan være meget svære for ham og gøre ham stresset?
  • Hvorfor kan min partner finde på at gå sin vej eller blive for voldsom når vi diskuterer helt almindelig ting, som fx konfliktløsning? Hvorfor kan det være så svært at få talt tingene igennem?
  • Hvordan får vi nedbragt stressniveauet så vi kan opnå bedre trivsel for begge parter?

Foredraget er velegnet både i forhold til parforhold hvor autisten er mand, såvel som kvinde.

Jeg glæder mig til at se jer ?

Mvh. Ole Anders Rauff

Autistisk autismekonsulent, metakognitiv stresscoach og forfatter til bogen, autisme i parforholdet.

Praktiske oplysninger:

Tid: Mandag den 13. marts 2023 kl. 1900 til ca. 2130.

Sted: Lindberg Fenger kursus- og videnscenter, Ryttergrøftvejen 48, 7000 Fredericia

Pris: 150 kr. pr. deltager

Tilmeldingsfrist: søndag den 5. marts 2023

Tilmelding sker via formularen herunder eller ved at skrive mail til pia@lindbergfenger.dk.

Betaling: Via mobilepay, bankoverførsel eller via EAN.