(Online) Autisme og stress -i en stressende tid

1. februar 2021 kl. 1900-2030

AFHOLDES ONLINE

Stress, set indefra, i en tid med Corona.

Foredraget varer 1½ time inkl. spørgsmål og henvender sig til professionelle, pårørende og mennesker med autisme.

Jeg vil fortælle hvordan stress føles for en med autisme. Jeg vil komme med konkrete eksempler på hvad der stresser mig og vil prøve at beskrive hvorfor. Jeg vil også komme med forslag til hvad jeg selv gør og hvad andre kan gøre for at hjælpe, når jeg er stresset. Endelig vil jeg også ved hjælp af Hejlskov/Uhrskovs stressmodel vise, hvordan man med struktur og god planlægning, ofte kan undgå at stressniveauet bliver for højt.

Foredragsholder: Louise Egelund Jensen

Læs mere om Louise på: https://www.salixas.com/Om-mig.html

Pris for deltagelse per person er 125 kr. inkl. moms.

Efter betaling modtager du et link som du logger på via TEAMS den dag foredraget afholdes.

Tilmelding på Onlinebilletter.dk

Det er ikke tilladt at optage foredraget.