Webinar: Autisme og spiseforstyrrelse

Autisme og spiseforstyrrelser

Webinar med Louise Egelund Jensen d. 04-09-2023. fra kl. 19.00-20.30

Tilmelding via formular nederst på siden, med antal deltager så sender vi en faktura til betaling via bank eller Mobilepay.

Pris 150kr pr person inkl moms. linket til webinaret bliver sendt, når I tilmelder jer.

Webinaret bliver ikke optaget, og kan derfor kun ses på selve dagen.

Der vil være oplæg fra 19.00 til ca 20.15 og derefter der der plads til spørgsmål til Louise.

Louise beskriver foredraget:

Foredraget varer ca. 1 time og henvender sig mest til professionelle og pårørende men mennesker med autisme vil også kunne få noget ud af det.

I dette foredrag tager jeg fat i hvorfor der er så mange autistiske personer, der har underlige spisevaner, er kræsne eller måske slet ikke rigtig vil spise? Hvorfor er der så stor en del af dem, der er indlagt med anoreksi som viser sig at have udiagnosticeret autisme?

Hvad end der er tale om spiseproblemer eller spiseforstyrrelser, så tyder meget på, at autistiske personer er overrepræsenteret, men hvorfor er det sådan?

Som autist med en spiseforstyrrelse, giver jeg mit bud på, hvorfor mad, spisning og spisesituationer kan være så problematiske, at de udvikler sig til en spiseforstyrrelse. Jeg prøver at beskrive, hvordan min autisme og spiseforstyrrelse indvirker på hinanden og jeg prøver at komme med bud på, hvordan man kan hjælpe, så et spiseproblem ikke bliver til en spiseforstyrrelse.