Ung og sårbar

Tirsdag den 26. november 2019 kl. 19.00-20.45

 

Foredraget omhandler emner som:
🌺En hård opvækst
🌼At være født for tidligt
🌺Selvskade
🌼Anbringelse i plejefamilier, på opholdssted og i bofællesskab
🌺Spiseforstyrrelse
🌼Mobning
🌺Indlæggelse på røde papirer
🌼Selvmordsforsøg
🌺At leve med en psykisk sygdom
🌼Og selvfølgelig er der en lykkelig slutning.

Mit navn er Mette, jeg er 22 år gammel og har prøvet lidt af hvert. Jeg er det man vil kalde en udsat borger der rummer flere forskellige diagnoser, her iblandt skizofreni.

Tidligere i mit liv har jeg været selvskadene, anbragt, tvangsdindlagt, selvmordstuet, udsat for grov mobning, spiseforstyrret, haft traumatiske oplevelser og alligevel er jeg kommet igennem det og står nu stærkere end nogensinde før.

Jeg brænder for at lære fra mig, fortælle min historie, dele ud af mine oplevelser og gør en forskel. Uanset om du er fagperson, selv kender til det at have det svært, er pårørende eller bare gerne vil høre en rigtig stærk historie (med forskellige billeder undervejs, så ledes at det er nemmere at indleve sig i) så kunne mit foredrag helt sikkert være noget der er værd at overveje

Foredragsholderen:
Mette Findinge
🌼Jeg har udover at jeg holder foredrag, skrevet en bog, været med i et tv-program og snakket om tabubelagte emner i radioen.
🌺Jeg har holdt over 25 foredrag
🌼Jeg har med succes holdt foredrag for folkeskoler, på uddannelsesteder, i og for psykiatrien.

Tid: 26-11-2019, fra kl. 19.00-20.45

19.00-20.00 oplæg
20.00-20.15 pause med te, kaffe og kage
20.15-20.45 spørgsmål

Pris: 150 inkl. moms, inkl. kaffe og kage i pausen.

Ved betaling med EAN sendes tilmelding til mail: tilmelding@lindbergfenger.dk

Tilmeldingsfrist: 25-11-2019, afbestillings betingelser kan læses på hjemmeside: www.lindbergfenger.dk

Sted:
Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter, Ryttergrøftvejen 48, 7000 Fredericia